duminică, 19 septembrie 2010

Parada Elevilor Bucuresteni 2010

PARADA 2011 AICI
Astazi a avut loc a 2-a editie a Paradei elevilor bucuresteni, unde s-a adunat o turma intreaga de mielusei elevi, cu mic cu mare, la Sala Palatului. Iarba si celelalte plante din spatiul verde, evident, facute praf de peste 13.000 de perechi de picioare ale micilor invatacei care si-au sustinut mandrii si entuziasti colegiul/liceul/scoala.
In fine, toate bune si frumoase, instituriile de invatamant insirate in oridinea sectorului de care apartin, stegulete, pancarte, tricouri personalizate, vuvuzele, tobe (de fapt doar una din nu stiu care grup), sticle goale de apa si plamani sanatosi.
Aranjati frumos langa scarile Salii Palatului, intamplarea a facut ca Lazarul sa fie in sectorul 5, Sincaiul in 4, si cei doi Gheorghe sa aiba galeria una langa alta. Si steguletele multe si verzi cu-al nostru Sincai depaseau numeric unica pancarta a lazaristilor dar nu si sticlele lor de Borsec si Dorna, pe post de aplauze. Si cum nu se putea altfel, plamanii de Sincaisti care cutreiera Tineretului au depasit decibelii Lazaristi.
Si ici, colo, cate-o scoala generala cu mai multi sau mai putini reprezentanti, dar nu mai putin inflacarati ca liceenii, poate doar un pic intimidati de profesorii lor.
Cel mai impunator, mare si zgomotos grup, si CEA MAI MARE PANCARTA, a fost a celor de la Octav Onicescu. Era o chestie mare, imensa, iar onicescienii erau majoritatea baieti cu plamani adevarati, fratica. Noi, frunzulite mici si verzi de Sincai trebuia sa tinem pasul, altfel eram invadati de Onicescienii inraiti care mai mai sa treaca cu pancarta lor uriasa peste noi!=))
Extrem de putini au fost din Sava si Centrala. Multi din Vianu, foarte dragut grup, Kretzulescu sau Kiritescu, nu mai stiu care erau cei multi, toti cu tricouri rosii. Era un grup marisor si al celor din Eliade, Goethe, foarte frumos, era un grup de cativa copii (vreo 10 cred??) in costume traditionale nemtesti, o gramada de blonzi! Si tot asa, Viteazu, Iorga, Viilor, Media, Grivita (putini dar zgomotosi), Vladimirescu, Basarab, multi in fine. Foarte convingatori au fost si cei din Bolintineanu si Odobleja, dar nu i-au depasit pe cei din Onicescu.
La concert m-am carat acasa ca ma dureau toate incheieturile.
Bai ce-mi place steguletu meu verde, verde verde nici inchis, nici deschis, nici galbui, nici cu dungi, nici cu stele, exact ca parcul Tineretului, exact ca si catalogul pe care este scris cu auriu in coltul din dreapta jos, IX G.

One year later edit:
am si eu o problema, mi-am gasit o poza , a doua, cea cu eliade si i.gh. duca pe un alt site..unui de stiri...
poate ca au tot dreptul sa ia o imagine oarecare de pe google search dar credeam ca macar de formalitate sa fiu intrebata printr-un comentariu. Nevermind, anul acesta sa mor io daca nu pun watermarku cat poza frate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu